Selamat Datang ke Cabaran Redah 4x4 Club...

Redah 4x4 Club yang dahulunya lebih dikenali sebagai XKisah Adventure Team merupakan pertubuhan berdaftar dengan keanggotaan hampir 100 orang 'pilot' 4x4.
Penubuhannya yang lebih kepada penyatuan peminat-peminat 4x4 di bawah satu kelab; menitikberatkan kepada aktiviti-aktiviti riadah, kekeluargaan, projek amal, bantuan kemanusiaan dan komunikasi radio.
Wujudnya kelab ini bukanlah dengan tujuan untuk mencabar kelab-kelab lain apatah lagi untuk mendabik dada dengan kemahiran mengendalikan 4x4 masing-masing, tetapi sebagai satu jambatan bagi hubungan silaturRahim sesama insan.
Semoga kewujudan kelab kami ini akan mendapat tempat di hati masyarakat.

Wasallam,


Presiden
Kelab Redah 4x4 Kuala Lumpur Selangor

Rabu, 20 Mei 2009

Santai di Pertak

*Sila KLIK di sini untuk gambar seterusnya

Santai...Dari perkataannyapun menunjukkan ianya aktiviti yang tidak dirancang, suka-suka atau saja-saja aje.

Pada hari Ahad 17 Mei 2009 yang lalu, lokasi perkhemahan Pertak menerima kunjungan ahli-ahli Redah dengan kemasukan lebih-kurang 12 buah pacuan 4 roda.

Program yang tidak dirancang itu pada asalnya hanya menerima komitmen dari 5 keluarga, namun telah bertukar menjadi ramai melalui 'risikan' ahli-ahli sendiri.

Apa-apapun peserta telah berpuas hati dengan cabaran laluan Pertak yang agak dipenuhi batu walaupun terpaksa pulang pada sebelah petangnya.


-Kundang.


.

Tiada ulasan: