Selamat Datang ke Cabaran Redah 4x4 Club...

Redah 4x4 Club yang dahulunya lebih dikenali sebagai XKisah Adventure Team merupakan pertubuhan berdaftar dengan keanggotaan hampir 100 orang 'pilot' 4x4.
Penubuhannya yang lebih kepada penyatuan peminat-peminat 4x4 di bawah satu kelab; menitikberatkan kepada aktiviti-aktiviti riadah, kekeluargaan, projek amal, bantuan kemanusiaan dan komunikasi radio.
Wujudnya kelab ini bukanlah dengan tujuan untuk mencabar kelab-kelab lain apatah lagi untuk mendabik dada dengan kemahiran mengendalikan 4x4 masing-masing, tetapi sebagai satu jambatan bagi hubungan silaturRahim sesama insan.
Semoga kewujudan kelab kami ini akan mendapat tempat di hati masyarakat.

Wasallam,


Presiden
Kelab Redah 4x4 Kuala Lumpur Selangor

Rabu, 18 Februari 2009

Redah di Majlis Perlancaran Filem Dimensi CintaLogo Redah 4x4 Club bergandingan dengan logo syarikat-syarikat besar.Sila KLIK di sini untuk gambar dari Photobucket PRXN.


Pada 18 Feb 2009, telah berlansung satu majlis Perlancaran Filem Dimensi Cinta di Bukit Kiara yang juga turut dihadiri oleh beberapa orang ahli Redah 4x4.


Apa kaitannya Redah 4x4 Club dengan filem ini?Menurut ceritanya, penggambaran filem tersebut di bawah arahan pengarah terkenal, Eddie Pak, akan turut mempromosi aktiviti 4x4 atau dengan lebih tepat lagi Redah 4x4 Club.
Bagaimana jalan ceritanya? Bagaimana peranan Redah 4x4 Club? Tunggu kemunculannya.....Zaaassss!!!.

-Kundang.
.Tiada ulasan: