Selamat Datang ke Cabaran Redah 4x4 Club...

Redah 4x4 Club yang dahulunya lebih dikenali sebagai XKisah Adventure Team merupakan pertubuhan berdaftar dengan keanggotaan hampir 100 orang 'pilot' 4x4.
Penubuhannya yang lebih kepada penyatuan peminat-peminat 4x4 di bawah satu kelab; menitikberatkan kepada aktiviti-aktiviti riadah, kekeluargaan, projek amal, bantuan kemanusiaan dan komunikasi radio.
Wujudnya kelab ini bukanlah dengan tujuan untuk mencabar kelab-kelab lain apatah lagi untuk mendabik dada dengan kemahiran mengendalikan 4x4 masing-masing, tetapi sebagai satu jambatan bagi hubungan silaturRahim sesama insan.
Semoga kewujudan kelab kami ini akan mendapat tempat di hati masyarakat.

Wasallam,


Presiden
Kelab Redah 4x4 Kuala Lumpur Selangor

Khamis, 30 Disember 2010

SELAMAT TAHUN BARU 2011


Redah 4x4 club ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru kepada semua warga Redah 4x4,rakan-rakan,media yang tidak jemu-jemu membantu menaikkan nama Redah 4x4.Dengan azam baru, Redah akan menambah pelbagai aktiviti pada tahun 2011. Program Eye Ball ahli Redah, Overland ke luar negara, Amal Ramadhan, Jamboree dan beberapa program baru sedang dirancang bagi memenuhi aspirasi ahli-ahli yang dahagakan aktiviti yang mencabar.

Semua ahli-ahli diminta mengambil bahagian didalam program yang dirancang, semoga Redah 4x4 akan terus maju sekaligus menjadi kelab 4x4 yang unggul dan mantap.

Dari meja Setiausaha,
Redah 4x4

Tiada ulasan: