Selamat Datang ke Cabaran Redah 4x4 Club...

Redah 4x4 Club yang dahulunya lebih dikenali sebagai XKisah Adventure Team merupakan pertubuhan berdaftar dengan keanggotaan hampir 100 orang 'pilot' 4x4.
Penubuhannya yang lebih kepada penyatuan peminat-peminat 4x4 di bawah satu kelab; menitikberatkan kepada aktiviti-aktiviti riadah, kekeluargaan, projek amal, bantuan kemanusiaan dan komunikasi radio.
Wujudnya kelab ini bukanlah dengan tujuan untuk mencabar kelab-kelab lain apatah lagi untuk mendabik dada dengan kemahiran mengendalikan 4x4 masing-masing, tetapi sebagai satu jambatan bagi hubungan silaturRahim sesama insan.
Semoga kewujudan kelab kami ini akan mendapat tempat di hati masyarakat.

Wasallam,


Presiden
Kelab Redah 4x4 Kuala Lumpur Selangor

Isnin, 27 September 2010

Rumah Terbuka Lagi ....


Pelawan-UDA@PR-UDA@9W2UDE menjemput semua ahli Kelab Redah, rakan-rakan Kelab dan rakan-rakan Radio Amatur seiisi keluarga ke Majlis Kenduri Cukur Jambul, dan rumah terbuka Hari Raya pada :


Tarikh : 03/10/2010 - Ahad

Masa : 11.00 pg - 6.00 ptg.

Alamat : No. 91, Jalan Seri Semanta 9, Tmn. Seri Semanta, Batu 7, kapar Klang


Konvoi Redah akan ke lokasi akan diketuai oleh Pak Leban – 013 3415467 , tempat berkumpul : SHELL selepas Plaza Toll Jalan Duta arah dari KL ke Utara, Masa : 3.30 petang.Semoga kehadiran tuan puan menunaikan hajat Pak Pelawan dan menyemarakkan sambutan Hari Raya pada tahun ini.

Tiada ulasan: