Selamat Datang ke Cabaran Redah 4x4 Club...

Redah 4x4 Club yang dahulunya lebih dikenali sebagai XKisah Adventure Team merupakan pertubuhan berdaftar dengan keanggotaan hampir 100 orang 'pilot' 4x4.
Penubuhannya yang lebih kepada penyatuan peminat-peminat 4x4 di bawah satu kelab; menitikberatkan kepada aktiviti-aktiviti riadah, kekeluargaan, projek amal, bantuan kemanusiaan dan komunikasi radio.
Wujudnya kelab ini bukanlah dengan tujuan untuk mencabar kelab-kelab lain apatah lagi untuk mendabik dada dengan kemahiran mengendalikan 4x4 masing-masing, tetapi sebagai satu jambatan bagi hubungan silaturRahim sesama insan.
Semoga kewujudan kelab kami ini akan mendapat tempat di hati masyarakat.

Wasallam,


Presiden
Kelab Redah 4x4 Kuala Lumpur Selangor

Selasa, 21 September 2010

PROJEK AMAL RAMADHAN 2010

Selamat menyambut Hari Raya Eidul Fitri kepada semua ahli keluarga Redah 4x4, rakan kelab, media, korporat, orang perseorangan dan juga mereka yang bekerja dibelakang tabir Program Amal Ramadhan pada tahun 2010 ini di Kawasan Hulu Bernam, Kg Keliang & Kg Kuala Chinggung.

Program telah berjalan lancar dengan kerjasama yang tidak berbelah bahagi telah ditunjukkan dari semua pihak. Semua peserta telah menjalankan tanggungjawab yang diamanahkan dengan teratur dan penuh dengan rasa keinsafan. Dengan keberkatan Ramadhan, pihak yang menerima kunjungan telah memanjatkan rasa kesyukuran. Setidak-tidaknya terdapat sedikit sebanyak bantuan untuk menyambut ketibaan bulan Syawal yang mulia ini. Semoga program yang sebegini dapat diteruskan dan mencapai objektif supaya golongan sasar mendapat bantuan yang diharapkan dapat meringankan bebanan kesusahan kehidupan mereka.

Wasalam

Gambar ehsan dari facebook – Pak Selangan, Aida Offroad, Keladi
Tiada ulasan: