Selamat Datang ke Cabaran Redah 4x4 Club...

Redah 4x4 Club yang dahulunya lebih dikenali sebagai XKisah Adventure Team merupakan pertubuhan berdaftar dengan keanggotaan hampir 100 orang 'pilot' 4x4.
Penubuhannya yang lebih kepada penyatuan peminat-peminat 4x4 di bawah satu kelab; menitikberatkan kepada aktiviti-aktiviti riadah, kekeluargaan, projek amal, bantuan kemanusiaan dan komunikasi radio.
Wujudnya kelab ini bukanlah dengan tujuan untuk mencabar kelab-kelab lain apatah lagi untuk mendabik dada dengan kemahiran mengendalikan 4x4 masing-masing, tetapi sebagai satu jambatan bagi hubungan silaturRahim sesama insan.
Semoga kewujudan kelab kami ini akan mendapat tempat di hati masyarakat.

Wasallam,


Presiden
Kelab Redah 4x4 Kuala Lumpur Selangor

Selasa, 9 Jun 2009

NOTIS MESYUARAT AGUNG TAHUNAN KE-2

KEPADA SEMUA AHLI KELAB 4X4 REDAH YANG BERDAFTAR, ANDA ADALAH DIJEMPUT UNTUK MENGHADIRI MESYUARAT AGUNG TAHUNAN KALI KE-2 BAGI TAHUN KEWANGAN 2009 YANG AKAN DILANGSUNGKAN SEPERTI BERIKUT:

TARIKH : 5HB JULAI 2009
MASA : 8.00 PAGI-2.00 PETANG.
TEMPAT : TAMAN RIMBA KOMENWEL, KM 23 JALAN KL-RAWANG.

PAKAIAN : BAJU F1 REDAH ATAU YANG BERSESUAIAN.

NOTIS SECARA BERTULIS BESERTA BORANG USUL JUGA AKAN DIPOSKAN KEPADA ANDA DI ALAMAT TEMPAT TINGGAL SEPERTI YANG TERDAPAT DI BORANG PENDAFTARAN AHLI. SILA MAKLUMKAN KEPADA PIHAK AJK JIKA TERDAPAT PERUBAHAN ALAMAT.

SEGALA USUL (JIKA ADA) YANG TELAH TULIS DI DALAM BORANG USUL HENDAKLAH DIKEMBALIKAN KE ALAMAT KELAB SELEWAT-LEWATNYA PADA 30HB JUN 2009, JAM 5.30 PETANG.

BORANG USUL YANG SAMPAI SELEPAS ITU DI ANGGAP TIDAK BERKAITAN.

SEBARANG PERTANYAAN DAN KEMUSKILAN BOLEHLAH MENGHUBUNGI MERBATU, MERANTI, RENGAS, SENA ATAU KUNDANG.

-Kundang.

.

Tiada ulasan: