Selamat Datang ke Cabaran Redah 4x4 Club...

Redah 4x4 Club yang dahulunya lebih dikenali sebagai XKisah Adventure Team merupakan pertubuhan berdaftar dengan keanggotaan hampir 100 orang 'pilot' 4x4.
Penubuhannya yang lebih kepada penyatuan peminat-peminat 4x4 di bawah satu kelab; menitikberatkan kepada aktiviti-aktiviti riadah, kekeluargaan, projek amal, bantuan kemanusiaan dan komunikasi radio.
Wujudnya kelab ini bukanlah dengan tujuan untuk mencabar kelab-kelab lain apatah lagi untuk mendabik dada dengan kemahiran mengendalikan 4x4 masing-masing, tetapi sebagai satu jambatan bagi hubungan silaturRahim sesama insan.
Semoga kewujudan kelab kami ini akan mendapat tempat di hati masyarakat.

Wasallam,


Presiden
Kelab Redah 4x4 Kuala Lumpur Selangor

Jumaat, 18 September 2009

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1430HJawatan kuasa Kelab 4x4 Redah dengan penuh Takzim, ingin mengucapkan Selamat Menyambut Aidul Fitri buat semua ahli Redah, keluarga, sahabat-sahabat yang mengenali Redah baik dari kelab-kelab 4x4 selain Redah atau orang persaorangan, peminat-peminat 4x4, para pendokong aktiviti amal dan kemanusiaan dan para pelawat blog kami ini.

Tidak ketinggalan juga ucapan kepada badan kerajaan yang pernah terlibat dengan aktiviti bersama Redah, pihak NGO, badan sukarelawan, pihak media yang menyokong aktiviti kami.

Bagi yang memandu ke destinasi masing-masing, sila pastikan keselamatan diutamakan.

Selamat Hari Raya
Aidil Fitri

Maaf zahir batin.-Jawatankuasa Kelab 4x4 Redah
.

Tiada ulasan: